keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Uutta kotia etsitään!


Omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi uutta kotia etsii 2-vuotias basenjityttö Samba (Heriaheri Samba Pa Ti) yhdessä perheen toisen, 4-vuotiaan basenjinartun kanssa. Tyttöjen toivotaan pääsevän samaan pysyvään kotiin. Pikkuinen Samba on luonteeltaan avoin ja iloinen hännänvispaaja. Viereisessä kuvassa Samba etualalla ja alla pikkupentuna isosiskon kanssa lepäilemässä:-)
Tiedustelut 040-555 0242 tai somppi (at) phpoint.fi

maanantai 8. maaliskuuta 2010

Pentusuunnitelmia


Kaikki tämän talven Heriaheri pennut ovat nyt löytäneet omat rakastavat kotinsa:-) Yhteistyöpentueestamme kennel Furahanin kanssa on vielä yksi narttu vapaana. Lisätietoa löytyy Furahan kennelin kotisivuilta http://www.furahan.com/
Ohessa kuva pennuista viisiviikkoisina isosisko Vanillan kanssa.

Uusia Heriaheri pentuja on suunnitelmissa. Mahdollisesti mustavalkoisia ja punavalkoisia pentuja olisi odotettavissa. Tietoa tulevaisuuden suunnitelmista tulee uusille kotisivuillemme, jotka toivottavasti tässä kevään mittaan valmistuvat. Kysele lisää mikäli Heriaheri pentu saattaisi kiinnostaa!

Helmi

Viikonloppuna Helmikin sitten muutti omaan kotiinsa ja sai pitää työnimensä:-) Tässä vielä muutamia kuvia viime viikolta Huminassa. Niilo-isukki ihmettelee nyt hiljentynyttä menoa, mutta eiköhän sitä "äksöniä" saada taas kun Sonny-vetsku palaa kotiin loppuviikosta;-)




tiistai 2. maaliskuuta 2010

Kukas se siellä...

...lymyilee?




No, sehän on meidän Helmi:-)



Isukin kanssa täällä köllötellään:-)