keskiviikko 5. toukokuuta 2010


Vapun viileiden jälkeen on taas ollut jonkin verran lämpimämpää ja aurinkokin paistellut kiitettävästi. Basupojat ovat sisällä aika reporankoja ja vaihtavat paikkaa aina auringon mukaan:-) Viikonlopun sateita odotellessa...

Vappu meni Huminassa lähinnä rentoutuessa, mutta toisaalla oltiin ahkeria. Johanna uhmasi epävakaista kevätsäätä ja osallistui mätsäreihin poikien kanssa Vappupäivänä Valkealassa ja sunnuntaina Elimäellä. Tuloksena oli Robinille (Zahleka Taji Watch N Learn) pentujen sinisen nauhan saaneiden voitto lauantaina ja sunnuntaina hyytävässä säässä punainen nauha ilman sijoitusta. Jorge (H. Soul Sacrifice) oli lauantain punaisten kakkonen ja sunnuntaina voitti sinisen saaneet ja oli lopulta BIS-3. Onnittelut Johannalle ja pojille!

Helmiltäkin (Heriaheri High Heel Shoes) saatiin terveisiä. Vappuna oli ollut koiravieraita ja ahneuksissaan Helmi oli tunkenut saksanseisojan ruokakupille ikävin seurauksin. Tulosena oli eläinlääkärireissu:-( Yhdellä puremahaavalla selvittiin, onneksi ei käynyt pahemmin tällä kertaa. Hetken oli elohiiri Helmikin ollut hieman hämmentynyt, mutta nopeasti sitten palautui omaksi toimeliaaksi persoonakseen. Tässä onkin hyvä muistuttaa tuoreita basenjin omistajia siitä, että koiraseurassa basupennulla on usein sitä röyhkeyttä ja itseluottamusta siinä määrin, että muut karvakorvat eivät välttämättä moista toimintaa suvaitse. Itse olen mieluummin varovainen ja ruokin toisilleen vieraat koirat aina eri huoneisssa ja sitten kupit heti pois näkyviltä. Vaikka muuten sovussa oltaisiinkin, niin ruoka saattaa saada tunteet kuumenemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti