maanantai 10. toukokuuta 2010

Niilo maastoilemassa


Eilinen päivä hujahti Niilon kanssa Niinisalossa sorakuopalla maastokisojen tiimellyksessä. Matkaan lähdettiin kuuden jälkeen aamusella ja kotiin ehdittiin seitsemäksi illalla Äitienpäivää viettämään:-) Mukava harrastuspäivä, vaikka sadetta tihuttikin lähes taukoamatta ja sää oli aika kolea. Kisaamassa oli Niilon lisäksi kolme muuta basenjia, joista kaksi ensikertalaista. Niilon suorituksiin ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Alkuerän jälkeen Niilo oli hienosti kakkosena ja mahdollisuudet ennen finaalia olivat jopa voittoon ja sertiinkin. En tosin ihan uskonut että Niilon kunto olisi niin hyvä että jaksaisi vetää finaaliradan täysillä loppuun ja niinhän sen meno hyytyikin sitten radan loppuosalla. Lopputuloksissa Niilo oli kolmantena tasapistein toiseksi sijoittuneen Joonaksen kanssa, joka veti pidemmän korren korkeammilla finaalipisteillään. SA tuli, joten ihan mainio suoritus kaikkineen! Voiton vei kaunis trikkipoika Diego (Ajibu Feelin' Good) joka on meidän Sonnyn tyttärenpoika:-) Onnittelut omistajille ja kasvattajalle! Niilon kanssa yritetään nyt saada hieman kuntoakin kohenemaan, josko vaikka tällä kaudella jossakin muuallakin vielä kisattaisiin.

Kisan jälkeen Niilo joutui vielä poseeraamaan, kun mielestäni sadepäivän valo sattui olemaan juuri otollinen valokuvien ottamiselle. Parempi kamera tietenkin oli kotona ja mukaan tulleestakin oli akku aivan lopussa. Ei siinä sitten ehtinyt virittelemään ja kuvauskohdekin oli sen oloinen että eikö tässä jo lepäämään pääsisi... Muutama näyte kuitenkin näkyvillä ohessa;-) Kiitokset avusta Sallalle ja Juusolle!

Samban kilpparituloksetkin tulivat vihdoin perjantaina. Kaikki arvot olivat normaalit, hyvä juttu. Mukavasti on Samballa lähtenyt elo sujumaan uudessa kodissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti