maanantai 17. toukokuuta 2010

Helatorstain toimintaa

Päivitykset hieman laahaavat jäljessä, kun toimintaa riittää niin ettei koneella ehdi istuksimaan juuri lainkaan, tai ainakaan ei mitään saa kertaistumalta valmiiksi;-) Mutta tulihan kesä ja vauhdilla! Reilu viikko sitten vielä toppa-asuissa oltiin maastokisaamassa ja nyt jo kohta tuomet kotipihalla kukkii;-)


Helatorstaiksi matkasin Vaasaan Pegiä (H. Harvest Moon) tapaamaan. Olin etukäteen katsonut että kaupungissa olisi muutamakin match show sopivasti treenimahdollisuudeksi. Helatorstain mätsäri olikin mökkipaikkakunnallamme Korsnäsissä, mutta sehän ei meitä haitannut kun matkaaa sinne tulee Vaasasta vain puolisen tuntia. Samalla sain itse havainnoida miten Pegi suhtautuu automatkailuun ja ylipäätään lähtemiseen minun mukaani ja ilman emo-Marttaa. Hyvin meni ja varsin rauhallisesti tytteli otti uudet asiat vastaan. Kehässä liikkuminen sujui mukavasti, mutta seisomisharjoittelua tarvitaan vielä paljon. Tämä oli kuitenkin ihan hyvä alku ja mätsärissä tuli sijoituskin:-)

Samaan aikaan toisaalla... Päivi ja Johanna olivat Robinin (Zahlaka Taji Watch N Learn) kanssa Hollolan pentunäyttelyssä. Robin oli ainut basenji ja oli ROP-pentu ja myöhemmin iltapäivällä voitti ryhmän! Tuomari rotukehässä ja ryhmässä oli Säde Hohteri ja Robin sai hyvän arvostelun. Päivi ja Johanna maksimoivat harjoittelun ja osallistuivat vielä match showhun ryhmäkehiä odotellessa. Robinin lisäksi kehässä pyörähtivät myös Niilon tyttö Nova (Furahan Zuri Nova) ja Jorge (H. Soul Sacrifice) ja menestystä tuli BIS-sijoituksia myöten. Tehokasta toimintaa:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti