torstai 20. syyskuuta 2012

Kesän näyttelytuloksia

Yritetään nyt saada hieman päivitettyä näitä kesäajan tapahtumia näyttelyiden osalta.

Erikoisnäyttelyn jälkeen oli hieman taukoa näyttelyrintamalla, seuraavan kerran pääsin kehään Heinäkuun 22. päivä Tuomarinkartanolla Helsingissä Suomen Vinttikoiraliiton erikoisnäyttelyssä. Mukaan olin ilmoittanut Robinin (HeJW-10 Zahleka Taji Watch N Learn) ja Iriksen (HeJW-10 Furahan Heri Malaika). Tuloksiin ei voinut olla muuta kuin tyytyväinen, englantilaisen Martin Sandersin tuomaroimana molemmat voittivat avoimen luokan, Robin oli PU-4 VaraSertin kera ja Iris PN-4 ja sai ensimmäisen sertifikaattinsa:-) Uroksia kisasi kehässä 14 ja narttuja 15.


Tässä Iris kuvattuna basenjien erkkarissa kesäkuulla. Kuva: Rami Niva

Seuraavaksi matkattiin Robinin ja Pegin (FI MVA Heriaheri Harvest Moon) kanssa Porin KV-näyttelyyn 28.7. Tuomarinvaihdoksen kautta basenjit arvosteli Marjatta Pylvänäinen-Suorsa ja hän ei oikein Robiniimme tykästynyt, haaveet viimeisen sertin nappaamisesta saatiin tämän näyttelyn osalta haudata kun tuloksena oli EH1 avoimessa luokassa. Pegin sijoitus kolmen nartun joukossa oli PN-2 ja VACA joka kirkastuu myöhemmin Cacibiksi:-) Tälle kerralle osui tämän kesän lämpimin näyttelykokemus, ilma oli hiostavan helteinen.

Kouvolan näyttelyssä 18.8. koiristamme oli esillä Awa (Furahan Heri Hawa) Salomäen Päivin esittämänä. Tuomarina oli basenjikasvattaja Sofie Lönn Ruotsista ja Awan tulos avoimessa luokassa ERI2.

Elokuun 25. Tervakosken KV:ssa esitin Robinin ja tulos oli avo ERI1 SA. Tuomarina suomalainen Maija Mäkinen. Ihanan lämmin ja aurinkoinen elokuun sunnuntai ja näyttelyssä mukava tunnelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti