keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Onnea ja postia


Tänään viettää nelivuotissyntymäpäiväänsä tämän talven pentujemme emo Martta, onneksi olkoon rakkaalle Marssulle! Martta saakin nyt viettää syntymäpäiväänsä ilman kotijoukkoja, hoitajan huomassa kylläkin. Terveiset tätä kautta Welroosin perheelle Kuusamon hangille! Ja onnitteluterkut myös Martan pentuesisarille Lyylille (myös tämän talven emo), Kongolle, Pinjalle, Lumille ja Tiitille! Neljä vuotta hurahti vauhdilla;-)


Sain tänään todeta myös, että kylläpä se 20 vuottakin sitten kului nopsaan... Suomen Basenjit ry:ltä tuli postia; minulle on myönnetty kerhon ainaisjäsenyys 20 vuoden yhtäjaksoisen jäsenyyden myötä:-) Kyllä ne on tainneet nuo kippurahännät tätä eloa sen verran vauhdittaa, että muutama vuosikymmen tuossa vain mennä hujahti;-) Yritin etsiä koneelta jotakin muinaista kuvamateriaalia, mutta lienevät alkutaipaleen kuvat kaikki edelleen vain paperikopioina. Ohessa poseeraan Sonnyn (Ch Pukkanut Midnight Sun) kanssa jossakin 2000-luvun alun näyttelyssä. Että sen taaemmas ei päästy tällä kertaa. Palataan historiakuviin sitten joskus myöhemmin.

4 kommenttia:

  1. Kasvattaja onnittelee myös Marttaa 4-v syndeistä ja onnittelut Päiville muinais..eiku ainaisjäsenyydestä! ;-) Mulla '9 yrs to go'...

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Onnea 20-vuotis taipaleelle, mulle tuli täyteen viimme vuonna. Niin se aika vaan menee, ei voi mitään

    VastaaPoista
  4. Kiitosta vaan onnittelijoille! Kyllä tässä aika muinaiseksi alkaa itsensä tuntea...;-)

    VastaaPoista