perjantai 15. tammikuuta 2010

Iloa ja surua


Vajaan viikon jaksolle mahtui taas monenlaista. Iloa ja vähän huolta ja murhettakin. Sunnuntaina vietimme tyttäremme Sannin 1-vuotissyntymäpäivää. Lauantain valmistelut saivat uuden luonteen, kun Huminasta meni lämmöt. Siinä vaiheessa pakkasta oli kuitenkin vielä noin -25 astetta. Onneksi olimme jo aiemmin päättäneet, että juhlat pidettäisiin Tampereen mummolassa. Illaksi lämmöt saatiin takaisin, mutta puolen yön aikaan poltin taas lakkasi toimimasta, joten sunnuntaina heräsimme huonosti nukutun yön jälkeen aika viileissä tunnelmissa. Tuukka isukilta jäivät sitten tyttären syntymäpäivät väliin kun oli jäätävä kotiin poltinta korjaamaan. Basupojatkin tutkailivat surkeina tilannetta viilenevistä nukkupaikoistaan. Onneksi saatiin sähköpatterilla lämmitettyä yhtä huonetta niitä varten.

Kuvassa Sanni ja Niilo uuden vuoden aattona. Sannin lempipaikkoja ovat koirien punkat. Tänään kävin ostamassa yhden lisää, koska keittiössä on nykyään toinen basu jatkuvasti ilman paikkaa kun pikkuneiti luulee olevansa koira:-).

Keskiviikkona toinen Martan ja Niilon pojista matkasi sateenkaarisillalle sillä todetun kehityshäiriön vuoksi. Huolestuimme sen tilasta kun se ei kehityksessä pysynyt muiden pentujen mukana. Muut kolme pentua ovat terhakoita ja normaaleja basenjinalkuja. Itse pääsen niitä ihastelemaan jo tässä viikonloppuna, huomenna olisi tarkoitus ajella Vaasaan. Uusia pentukuvia on siis luvassa:-)

Keskiviikkona Huminan kotimaisemissa nähtiin taivaalla kaunis lumikidekaari.



Heriaheri Heart Of Gold "Osmo" 19.12.2009 - 13.1.2010

2 kommenttia:

  1. Voi pientä Osmoa, niin kutsui pilvipuutarha ihan liian aikaisin ! Surullista, mutta elämä jatkuu pentuesisaruksissa - jaksamista teille kaikille ! Terveisin, Hannele

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hannele! Onneksi on kolme ihanaa ilopilleriä Martalla, kyllä niitä katsellessa murheet unohtuu:-)

    VastaaPoista